Personvernerklæring

 

 Den europeiske personvernforordningen (GDPR) gir deg følgende rettigheter når det gjelder innsamling av personlig informasjon. Dette lovverket trer ikraft ca 1.juli 2018.

 

1. Response Nordic AS kan ikke benytte personopplysninger om enkeltindivider, med mindre du har gitt oss en bekreftelse på at dette er i orden.

 

2. Du har rett til å få en oversikt over lagrede personopplysninger og hvordan Response Nordic AS benytter den innhentede informasjonen.

 

3. Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til at Response Nordic AS benytter dine personopplysninger, og har også rett til å få informasjonen slettet.

 

4. Enkeltpersoner har rett til å overføre opplysninger fra en tjenesteleverandør til en annen.

 

5. Response Nordic AS må informere deg om hvilke personopplysninger som samles inn, og ditt samtykke må aktivt gis Response Nordic AS.

 

6. Du har rett til å kunne korrigere informasjonen dersom denne er utdatert eller feilaktig.

 

7. Du kan be om at vi ikke benytter personalopplysninger i databehandling, men at Response Nordic AS kan lagre informasjonen for å kunne sende deg dine ordrer fra vår nettbutikk.

 

8. Du har rett til å stoppe behandling av personopplysninger til bruk i direkte markedsføring. Response Nordic AS plikter å stoppe behandlingen straks forespørselen er mottatt.

 

9. Du har rett til å bli varslet dersom personopplysninger kommer på avveie ved datainnbrudd. Response Nordic AS plikter å opplyse om dette innen 72 timer etter at innbruddet fant sted.

 

Persondata vi samler inn:

Response Nordic AS samler inn persondata ved ordresetting på www.response-nordic.no Dette inkluderer navn, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer.

Response Nordic AS samler inn persondata når du melder deg på vårt nyhetsbrev. Dette inkluderer navn, e-postadresse, kjønn, aldersgruppe, interesser og hvor hyppig du ønsker å motta nyhetsbrev fra oss.

Ved besøk på www.response-nordic.no samler vi inn opplysninger om hvilke sider du besøker, om du benytter datamaskin, telefon eller nettbrett, IP-adresser, operativsystem og hvor lang tid du bruker på vår nettside. Informasjonen lagres anonymt.

 

Bruk av persondata:

Boardshop.no AS benytter innhentet informasjon når du setter ordre på www.response-nordic.no for å kunne ta betalt for, og sende deg det du har bestilt. Vi ønsker også å kunne kontakte deg dersom vi må informere om feil  eller mangler ved din ordre.

Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev vil du få tilsendt informasjon om våre nyheter, kampanjer og rabattkoder til våre abonnenter. Denne informasjonen vil bli sendt deg pr e-post.

Innsamlet informasjon om dine bevegelser på www.response-nordic.no brukes for å forbedre nettsiden. Denne lagres anonymt.

 

 Sikkerhet og oppbevaring av innsamlet data:

 Alle personopplysninger behandles i tråd med personvernloven og tilsyn med denne er underlagt Datatilsynet. Response Nordic AS selger ikke personopplysninger til tredjeparts aktører, men benytter personopplysninger for  markedsføring og forbedring av våre nettsider. Følgende firma har tilgang til ulike opplysninger vi lagrer:

Ny Media AS: Innsamling av personopplysninger gitt ved påmelding til nyhetsbrev. Ny Media AS sender også ut våre nyhetsbrev.

 

Google Analytics: Benytter informasjon om hvilke sider du besøker, om du benytter datamaskin, telefon eller nettbrett, IP-adresser, operativsystem og hvor lang tid du bruker på vår nettside. Informasjonen lagres anonymt  og benyttes for å forbedre nettsiden www.response-nordic.no

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.